Restaurant

Bak kulissene på noen av verdens beste restauranter

Publisert Sist oppdatert
Nettstedet er en gourmetguide som presenterer verdens beste restauranter. Nå har de utvidet tilbudet, slik at det er mulig å se hva som foregår bak kulissene på topp-restaurantene. Rundt 1000 videofilmer og mange tusen fotos fra flere hundre restauranter, er nå tilgjengelige på nettstedet. Mange av restaurantene som er med har tidligere vært svært restriktive med å tillate fotografering i lokalene, men nå får man se både kjøkkensjefer i aksjon og hele menyen.Foreløpig er 9 norske restauranter presentert på wbpstars.com:, Oslo, Trondheim, Tromsø, Oslo, Ålesund, Trondheim, Oslo, OsloAlle de norske restaurantene er godt presentert med tekst og bilder. De 4 Roser i Tromsø har en omfattende presentasjon av seg selv. Her er det bilder av nøkkelpersoner og populære retter. Kjøkkensjefene Odd Andreas Tjønnås og Nicklas Buus Nielsen viser i en video hvordan forskjellige retter tilberedes.Statholdergaarden i Oslo har også en fin presentasjon. Bent Stiansen forteller om restauranten og souschef Fred Owe Tofting gir en videodemonstrasjon på tilberedning av kamskjell og andre signaturretter. Restaurantsjef Edvard Skramstad forteller om vinkjelleren.
wbpstars.comAlex SushiCredo Restaurant & BarDe 4 RoserMaaemoMaki RestaurantRestaurant 5 BordRestaurant YlajaliStatholdergaardenLes hele artikkelen i oktoberutgaven av HRR.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS