Restaurant

Andrea Svendsen og teamet, Årets unge kokk 2021

Blir du Årets unge kokk 2023?

Poteter, høyrygg, rotgrønnsaker og meieriprodukter: I konkurransen om å bli Årets unge kokk 2023, utfordres deltakerne til å jobbe med modernisering av klassiske norske råvarer.

Publisert Sist oppdatert

­Konkurransen Årets unge kokk retter seg mot kokker under 25 år, og skal arrangeres i september. For å bli en av kandidatene, må de unge kokkene først overbevise juryen fra det norske Bocuse-akademiet om at de besitter den nødvendige fagkunnskapen og de personlige egenskapene som kreves for å hevde seg i denne konkurransen. Søknadsfrist: 20. februar 2023, kl. 17.00

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS