Den gamle havnen i Marseille.

Bocuse d'Or Europe 2026 skal arrangeres i Marseille

Bocuse d'Or Europe skal for første gang arrangeres i Frankrike. Det er Marseille, middelhavsmetropolen med en tusen år gammel kulinarisk arv, som er valgt til å være vertskapsby for denne prestisjetunge konkurransen.

Publisert

Organiseringen av Bocuse d'Or Europe 2026 samtidig med Sirha Méditerranée, representerer en unik mulighet for alle deltagerne i konkurransen, som skal kjempe om en plass i den store finalen Bocuse d'Or, i Lyon i januar 2027. Denne store messen samler de største kokkene og ekspertene i den gastronomiske verden, og skaper et komplett økosystem der fagfolk, produsenter, matlagingsentusiaster og morgendagens talenter kommer sammen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS