Den gamle havnen i Marseille.
Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
Bocuse d'Or Europe 2026 skal arrangeres i Marseille
Bocuse d'Or Europe skal for første gang arrangeres i Frankrike. Det er Marseille, middelhavsmetropolen med en tusen år gammel kulinarisk arv, som er valgt til å være vertskapsby for denne prestisjetunge konkurransen.
Organiseringen av Bocuse d'Or Europe 2026 samtidig med Sirha
Méditerranée, representerer en unik mulighet for alle deltagerne i konkurransen,
som skal kjempe om en plass i den store finalen Bocuse d'Or, i Lyon i januar
2027. Denne store messen samler de største kokkene og ekspertene i den
gastronomiske verden, og skaper et komplett økosystem der fagfolk, produsenter,
matlagingsentusiaster og morgendagens talenter kommer sammen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
NHO Reiseliv og NHO Service og Handel vurderer sammenslåing
Færre drikker kaffe, men vi drikker mer
Budsjettkuttet vil få store konsekvenser for Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger leiekontrakter og planlegger tre totalrenoveringer
Fyllingsgrad-rekord for Norwegian konsernet i november
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner