Restaurant
Team Norway 2020. Fra venstre: Gunnar Hvarnes, Christian André Pettersen, Even Strandbråten Sørum og Tom Victor Gausdal. Foto: Jonas Haarr Friestad
Bocuse d’or europe: "årets kokk" klar for europafinale
Bocuse d’Or er verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse. 15.-16.oktober står slaget i europafinalen Bocuse d’Or Europe i Tallin, Estland. ”Årets kokk 2019”, Christian André Pettersen, er Norges kandidat for annen gang. Han ble også ”Årets kokk” i 2017 og konkurrerte i Europafinalen i 2018 i Torino, hvor han vant overlegent. De beste kokkene vinner startplass i verdensfinalen i juni 2021.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Radisson Blu Scandinavia Hotel feirer 50 år
EU nedjusterer BNP-prognosen for 2026
Ny animasjonsfilm skal bidra til tryggere ferdsel på norske vinterveier
Politiet aksjonerte mot ulovlig nordlysturisme
Havila Kystruten har sikret seg langsiktig investering
Mest leste artikler
Strawberry bytter til Svanemerket: En ny standard for miljøvennlige hoteller
Airbnb utforsker nye vekstmuligheter i globale markeder
Turismevekst i Nord-Norge: Utfordringer med useriøse aktører i Lofoten
Oppdag de første Radisson Individuals-hotellene i Bergen
Ny turismerekord i Nord-Norge: Økt internasjonal etterspørsel