Restaurant

Team Norway 2020. Fra venstre: Gunnar Hvarnes, Christian André Pettersen, Even Strandbråten Sørum og Tom Victor Gausdal. Foto: Jonas Haarr Friestad

Bocuse d’or europe: "årets kokk" klar for europafinale

Publisert Sist oppdatert

Bocuse d’Or er verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse. 15.-16.oktober står slaget i europafinalen Bocuse d’Or Europe i Tallin, Estland. ”Årets kokk 2019”, Christian André Pettersen, er Norges kandidat for annen gang. Han ble også ”Årets kokk” i 2017 og konkurrerte i Europafinalen i 2018 i Torino, hvor han vant overlegent. De beste kokkene vinner startplass i verdensfinalen i juni 2021.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS