Restaurant

Her er det «Søndagssteiken fra barndommens rike» som Christian André Pettersen er i ferd med å forberede.

Bocuse d'Or i gang – Norge serverte mat fra ferdaskrin

Søndag formiddag tro den norske mesterkokken Christian André Pettersen til i Bocuse d'Or med et norsk ferdaskrin fylt med delikatesser fra hage, hav og eng.

Publisert Sist oppdatert

For å speile pandemitidens utfordringer for restaurantene hadde nemlig den prestisjetunge kokkekonkurransen i franske Lyon satt takeaway på menyen som skal serveres de tolv strenge dommerne.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS