Restaurant Bransjeveileder for smittevern ved serveringssteder HANS KRISTIANSEN HANS KRISTIANSEN Publisert 04.05.2020 - 11:40 Sist oppdatert 04.05.2020 - 13:40 Annonse Næringspolitisk fagsjef i NHO Reiseliv, Ole Michael Bjørndal. Foto: Per SollermanNHO Reiselivs juridiske avdeling har laget en bransjeveileder for smittevern ved serveringssteder. For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. Reiseliv1 & Convenience Nett og papir 3 mnd 150,- 575,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett og papir 12 mnd 1875,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett 1 mnd 1,- 145,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett 12 mnd 1430,- KJØP Allerede abonnent? Logg inn her Prisliste restaurant
Scandic City i Fredrikstad utvides og moderniseres Etter omfattende utvidelse og renovering, skal Scandic City i Fredrikstad stå klart i ny og moderne drakt fra 1. januar 2028. På planen står blant annet 63 nye gjesterom og oppgradering av kurs- og konferansefasiliteter. Hotellet holder åpent i byggeperioden.
Første Strawberry-hotell med klimanøytral drift Clarion Hotel Air i Stavanger går foran og blir det første Strawberry hotellet som oppnår klimanøytral drift, fem år før konsernets 2030-ambisjon.
Eldre arbeidstakere som ressurs i reiselivet Reiselivet beskrives ofte som en ung og dynamisk bransje, men nettopp derfor trenges erfarne arbeidstakere. Forskning viser at ledere som faktisk har hatt seniorer i jobb, ser store gevinster i kompetanse, stabilitet og kvalitet. Likevel mangler mange virksomheter en bevisst seniorpolitikk. Det er på tide å se erfaring som en konkurransefordel – ikke en belastning.