Restaurant

Bronse til kokk og servitør i euroskills

Publisert Sist oppdatert
Det ble en hederlig bronsemedalje til kokk (24) (til høyre) og servitør (21), begge fra i Trondheim.Yrkeslandslaget har gjort en kjempeinnsats i Yrkes-EM i Lille. I EuroSkills er poengsystemet slik at deltagerne stimuleres til å konkurrere, ikke bare mot deltagerne fra andre land, men også mot seg selv. Klarer den enkelte å oppnå mer enn 500 poeng, betyr det en "". Ni av deltagerne på det norske laget fikk denne utmerkelsen. Ser man på gjennomsnittskarakterene kom Norge på en annenplass, bare slått av Tyskland.Blant de mange gratulantene er kunnskapsminister - Gratulerer med de gode resultatene i Yrkes-EM. Det er spesielt moro med medaljevinnerne, men dere har alle gjort en solid innsats. Dere er gode forbilder for ungdom som vurderer om de skal velge yrkesfag. Det er slike fagarbeidere som dere Norge trenger!
Kristin SkogenThoraKaren KnutsdottirTo Rom og KjøkkenMedal of exellenceTorbjørn Røe Isaksen:

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS