Restaurant

Champagneprodusentene sterkt rammet av coronapandemien

Publisert Sist oppdatert

Det går mot en av de beste drueavlingene på mange år i Champagne, men en stor del av druene vil sannsynligvis ikke bli høstet. Coronaviruset har skadet champagneindustrien sterkt. Restauranter og barer står for en stor andel av salget, i tillegg har det vært kutt i brylluper og andre sosiale arrangementer, pluss festivaler og store sportsarrangementer. Millioner av champagneflasker, som skulle vært drukket i slike forbindelser, er aldri blitt solgt. På grunn av profilen som festdrikk, er champagne mer negativt rammet enn andre typer alkoholholdig drikke.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS