Restaurant

Classic Norway og Nøgne Ø brygger unikt øl for hotellkjeden

Sammen med kjøkkensjefene ved Nyvågar Rorbuhotell, Strand Hotel Fevik og hovmester ved Molde Fjordhotell, har Nøgne Ø brygget et helt unikt øl for Classic Norway Hotels-kjeden.

Publisert Sist oppdatert

­Kreativiteten blomstrer når man setter bryggere og bransjefolk i samme rom, og en morsom innovasjonsprosess har resultert i et helt unikt sluttprodukt. I ølstilen «Gruit» er humle erstattet av urter, men historisk sett var alle øl «gruit», før humle i sin tid erstattet urtene i moderne brygging. I oppskriften har de brukt både urter og humle. Fra Molde hadde Even Eide tatt med seg roseblader og røsslyng. André Gåsemyr bidro med tørket tare fra Lofoten og Sondre Carlsen kom med 5 kg einerkvister fra Fevik.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS