Restaurant
Classic Norway og Nøgne Ø brygger unikt øl for hotellkjeden
Sammen med kjøkkensjefene ved Nyvågar Rorbuhotell, Strand Hotel Fevik og hovmester ved Molde Fjordhotell, har Nøgne Ø brygget et helt unikt øl for Classic Norway Hotels-kjeden.
Kreativiteten blomstrer når man setter bryggere og bransjefolk i samme rom, og en morsom innovasjonsprosess har resultert i et helt unikt sluttprodukt. I ølstilen «Gruit» er humle erstattet av urter, men historisk sett var alle øl «gruit», før humle i sin tid erstattet urtene i moderne brygging. I oppskriften har de brukt både urter og humle. Fra Molde hadde Even Eide tatt med seg roseblader og røsslyng. André Gåsemyr bidro med tørket tare fra Lofoten og Sondre Carlsen kom med 5 kg einerkvister fra Fevik.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP