Restaurant

NKL lagbilde.

De Norske Kokkelandslagene konkurrerer i OL i Tyskland

Søndag konkurrerer De Norske Kokkelandslagene Senior i kategorien «restaurant of nations», (IKA/Culinary Olympics 2024).

Publisert Sist oppdatert

­Det norske laget serverer en treretters meny til 110 gjester, hvorav 84 av dem er norske. De startet i kjøkkenet kl. 12:00. Servering starter kl. 18:00, og «last order» er kl. 20:00.

På menyen står blant annet lettrøkt fjordørret, stekt lam fra Lom, lammepølse og en dessert bestående av solbær, hasselnøtter og sjokolade.

Desserten består av solbær, hasselnøtter og sjokolade. Foto Stian Broch

De Norske Kokkelandslagene Senior har følgende deltakere:

• Gunnar Hvarnes (manager)

• Sebastian Myhre (kaptein)

• Siriyaporn Rithisirikrerg

• Panupong Phengphen

• Sindre Hjelmseth

• Runar Helgeland

• Simen Johansen

• Benjamin Granerud

• Eline Sofie Sunde

• Nils Flatmark

• Rohita Kumara

• Synva Gjerde Knapastad

• Mats Eriksen Holmsen

Se også NKLs kanaler på Facebook, Instagram og TikTok.

Powered by Labrador CMS