Restaurant
De Norske Kokkelandslagene konkurrerer i OL i Tyskland
Søndag konkurrerer De Norske Kokkelandslagene Senior i kategorien «restaurant of nations», (IKA/Culinary Olympics 2024).
Det norske laget serverer en treretters meny til 110 gjester, hvorav 84 av dem er norske. De startet i kjøkkenet kl. 12:00. Servering starter kl. 18:00, og «last order» er kl. 20:00.
På menyen står blant annet lettrøkt fjordørret, stekt lam fra Lom, lammepølse og en dessert bestående av solbær, hasselnøtter og sjokolade.
De Norske Kokkelandslagene Senior har følgende deltakere:
• Gunnar Hvarnes (manager)
• Sebastian Myhre (kaptein)
• Siriyaporn Rithisirikrerg
• Panupong Phengphen
• Sindre Hjelmseth
• Runar Helgeland
• Simen Johansen
• Benjamin Granerud
• Eline Sofie Sunde
• Nils Flatmark
• Rohita Kumara
• Synva Gjerde Knapastad
• Mats Eriksen Holmsen
Se også NKLs kanaler på Facebook, Instagram og TikTok.