Restaurant

Det norske måltid topper jubileumsjuryene

Publisert Sist oppdatert
Flere norske Bocuse d´Or-vinnere og andre mattopper er dommere i . og flere sterke navn er med.- De som melder seg på blir vurdert av de beste kokkene og matfolkene vi har her i landet. Vi i ser frem til å ha seks delfinaler i år, for å markere at vi virkelig er hele Norges måltid i Det Norske Måltids 10-årsjubileumsår, sier og som står bak kåringen.I tillegg kommer første juryrunde og finalejuryering. Dermed er det åtte uavhengige juryer som smaker seg gjennom de påmeldte produkteneNytt av året er at det blir seks delfinaler hvor følgende kategorier skal vurderes:: Årets sider og Årets godbitÅrets det grønne foredlet og Årets bakstÅrets det grønne naturelle og Årets meieriprodukt foredletÅrets kjøtt foredlet og Årets ølÅrets sjømat oppdrett, Årets sjømat villfanget og Årets sjømat foredletÅrets kjøtt og Årets ost Målet med kåringen er å vise frem kvalitet og å bidra til næringsutvikling. samarbeider tett med bl.a. og , for å få frem stolthet og kvalitet hos norske produsenter.Anja Moen Hareim (TD Veen), Frode Selvaag (Ryfylkekokken), Anita Løyning (Oldermann NKL Rogaland), Mette Haugvaldstad (Matmagasinet), Jørn Lie (Leder for kokkelandslaget, Vaaghals og Gamle Raadhus), Guro H. Rognså (PhD Smak/Måltidets Hus).: Christopher Haatuft (Lysverket), Ragnhild Børven (matskribent og kokk) , Gunnar Nagel Dahl (Chefs Dinner Norge og lokalmatentusiast) , Frode Alræk (Søtt + Salt) og Tina Marie Dingsøyr Vik (Restaurant 1877).Geir Skeie (Bocuse d’Or 2009, Brygga 11), Nils-Henning Nesje (Bondelagskokk 2017), Gunnar Bakke (Baker- og Konditorbransjens Landsforening), Anita Løyning (Oldermann NKL Rogaland) og Britt Elisabeth Fossdal (Designkokken).Geir Skeie (Gull Bocuse d’Or 2009, Brygga 11), Åse Hodne Hørsdal (USUS AS), Britt Elisabeth Fossdal(Designkokken), Hans Petter Klemmetsen (Smag og Behag), Francisca Witsø (Lindesnes Havhotell) og Anita Løyning (Oldermann NKL Rogaland).Roar Hildonen (To Rom & Kjøkken) , Lars Erik Vesterdal (NordØst), Frida Netland Berge (To Rom & Kjøkken), Christopher W. Davidsen (Sølv Bocuse d’Or 2017) og Mette Renate Evensen (Røst Teaterbistro).Karl Erik Pallesen (Fisketorget Stavanger), Miriam Ø. Jenssen (Nettmat), Gunnar Jensen (Mathallen Tromsø) og Sigrid Rafaelsen (Umami Harstad).Wenche Andersen (TV2), Trine Sandberg (Matblogger/kokebokforfatter), Jørn Lie (Leder for kokkelandslaget, Vaaghals og Gamle Raadhus) og Einar Risvik (Nofima).Tom Victor Gausdal (Strand Restaurant), Roar Hildonen (To Rom og Kjøkken), Wenche Andersen (TV2), Trine Sandberg (Matblogger/kokebokforfatter), Gunnar Nagel Dahl (Chefs Dinner Norge og lokalmatentusiast), Frode Selvaag (Ryfylkekokken), Jørn Lie (Leder for kokkelandslaget, Vaaghals og Gamle Raadhus) og Einar Risvik (Nofima).Even Ramsvik skal lage finalemenyen av finaleproduktene, og det er allerede interesse for å sikre seg billetter til finalen som er 12. januar 2018 i Stavanger.
Det NorskeMåltidTom Victor Gausdal, Wenche Andersen, Trine Sandberg, Christopher W.Davidsen, Geir Skeie, Miriam Østvik Jenssen, Einar RisvikKristin AustigardSigve SkrettingBERGEN 01.09SELJORD 08.09:GRIMSTAD 09.09:TRONDHEIM 14.09:TROMSØ 22.09:OSLO 23.09:Kvalitet og næringsutviklingDet NorskeMåltidNærings- og fiskeridepartementet, Landbruks- ogmatdepartementet, Hanen, MatmerkInnovasjon NorgeDommere 2017Første dommervurdering i august i Stavanger:BERGEN 01.09SELJORD 08.09:GRIMSTAD 09.09:TRONDHEIM 14.09:TROMSØ 22.09:OSLO 23.09:Finalejury i Oslo:Bilde: Geir Skeie (t.v.) og Christopher W. Davidsen. Foto Ingveig Tveranger.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS