Restaurant
Trond Skogvoll lager laksesashimi til OL-utøverne.
Trond Skogvoll
Dette er OL- heltenes sjømatfavoritter
De norske OL-håpene får servert fersk norsk sjømat, både til lunsj og middag, når de lader opp til konkurransene. Og sjømaten går ned på høykant. Her avslører OL-kokk Trond Skogvoll både utøvernes, og sine egne sjømatfavoritter.
- Til nå har jeg servert både skinnstekt kveite og ørret, ovnsbakt laks, kongekrabbe og sashimi av laks og ørret, forteller OL-kokken.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP