Restaurant

Drømmen om egen restaurant

Publisert Sist oppdatert
Flere av landets dyktigste kokker har fått faglig videreutvikling gjennom midler fra . Av tidligere stipendmottakere nevner vi Lise Finckenhagen, Lars Lian, Odd Ivar Solvold og Øyvind Bøe Dalelv.Legatet gir stipend til mat- og drikkefaglig videreutvikling, og støtte i forbindelse med praksisplasser for unge kokker og servitører. Legatet tilgodeser spesielt søknader som gir faglig kompetanseutvikling for utøveren og samtidig innebærer fornyelse for bransjen.Legatet gir også stipend til utøvere som ønsker drikkefaglig videreutdanning. De fleste stipendmottakerne er yngre, dyktige yrkesutøvere med sterk yrkesfaglig idealisme og motivasjon.Søknadsfrist: 1. oktober. Tildeling samme høst.For nærmere info:
Hans R.Larsens legathttp://hrl.nhoreiseliv.no/Utdrag av rapport fra en som mottok legat i 2012:Jeg hadde to fantastiske måneder på Restaurant Millennium i San Francisco. Oppholdet åpnet en helt ny verden for meg innen mat og gastronomi, og jeg har veldig lyst til å jobbe der igjen. Det var virkelig en opplevelse for livet og noe jeg kommer til å ha bruk for, både privat og i min kokkekarriere. Drømmen om å åpne en restaurant i samme stil som Millennium brenner videre, og jeg håper den en gang blir sann!Tusen hjertelig takk for støtten jeg fikk av dere, uten den hadde ikke dette vært mulig for meg.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS