Restaurant

Sime Buzeca og Simon Burman utviklet et nytt system, da de fant at verktøyene de hadde til rådighet som bartendere, ikke gjorde jobben deres enklere.

Effektiv lagerstyring for barer og restauranter

Simon Burman og Sime Buzeca møttes for noen år siden, da begge jobbet som bartendere i Norge. I dag driver de Stockifi med 25 ansatte, et norsk Saas-selskap, som transformerer lagerstyring i restaurant- og barbransjen.

Publisert Sist oppdatert

­I dagens økonomiske klima mener vi det er viktigere enn noensinne å få kontroll over varekostnader og korrekt prissetting, for å kunne drive en lønnsom bedrift i restaurantbransjen, der marginene allerede er veldig tynne. Stockifi tar seg av disse oppgavene og gir tilbake tid til serveringsstedet, slik at de kan fokusere enda mer av tiden sin på å skape minneverdige opplevelser for gjestene, sier medgründer og COO Simon Burman. Stockifi er en kombinasjon av teknologi og dyp erfaring innen serveringsbransjen, og er et resultat av frustrasjon over problemene de selve opplevde som ansvarlige for lagerstyring på restaurantene der de jobbet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS