Smak, kvalitet og bærekraft har hatt hovedfokus under utviklingen av den nye kyllingburgeren.

Egon satser stort på kyllingburger fra Jæren

Bønder på Jæren spiller en nøkkelrolle i Egons nye menyvalg, som nå inkluderer kyllingburger laget av lokale råvarer.

Publisert Sist oppdatert

I samarbeid med Jæder i Ålgård på Jæren, har restaurantkjeden utviklet et saftig kylling-alternativ, uten å gå på kompromiss med smaken og de gode råvarene. – At kyllingburgeren også er sunnere og mer klimavennlig, får gjestene med på kjøpet, sier Ståle Nøst leder for markedsavdelingen i Egon.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS