Restaurant

F.v: Med-gründer og styreleder i EIK Servering, Erlend Karlseng, Even Hegbom og Kjellaug Hegbom fra Den Glade Gris.

EIK Servering med nye oppkjøp

Dugurd Kantiner, Du Godeste og Den Glade Gris går inn i EIK Servering.

Publisert Sist oppdatert

­EIK Servering kjøper en majoritetsandel av kantineselskapene Dugurd Kantiner og Du Godeste, av gründer og daglig leder Astrid Roppen. Med det tar serveringskonsernet et tungt steg inn i kantinemarkedet og blir nå eier av 14 kantiner, i tillegg til all servering på Nasjonalmuseet. Totalt tilføres det 18 nye serveringssteder til EIK Serverings portefølje, som etter transaksjonen teller 71 steder.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS