Restaurant

Elegant og smaksrik akevitt

Annet brunt brennevin, som for eksempel cognac, har opplevd reduserte salgstall de siste årene, men akevitten har holdt stillingen. Nå går vi inn i høysesongen for akevittomsetning. Til norsk julemat er akevitt en opplagt følgesvenn, men stadig flere akevitter står også godt på egne ben, uten mat som følge, blant annet Marthe Bøhns elegante Gullmunn 2022.

Publisert Sist oppdatert

Marthe Bøhn har hatt en fascinasjon for ekte brennevin og det tilhørende håndverket siden hennes første opphold i Cognac i 1996. I 2007 tok Marthe fagbrevet som destillatør, med Masterblender Richard Braastad som læremester og mentor.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS