Restaurant

Chateau d’Ampuis med vinmarker, som tilhører produsenten E.Guigal.

Elegante Rhône-viner

Crozes-Hermitage er en av de mest prestisjetunge appellasjonene nord i Rhônedalen. Det er i første rekke røde viner Crozes-Hermitage er kjent for, de utgjør også vel 90 prosent av totalproduksjonen.

Publisert Sist oppdatert

Crozes-Hermitage appellasjonen fikk AOC allerede i 1937 og utvidet til å omfatte 11 landsbyer i 1952. De fleste vinprodusenter her er mindre og familieeide, de driver også ofte med aprikos- og kirsebærproduksjon. Syrah er dronningen i Crozes-Hermitage, for hvite viner utfyller Marsanne og Rousanne hverandre.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS