Restaurant

En av Innlandets største reiselivsbedrifter feirer 80 år

En av Innlandets største reiselivsbedrifter, Frich’s, kan se tilbake på 80 års drift. De har i dag rundt 350 medarbeidere på sine 18 spisesteder og hoteller i Innlandet og Trøndelag.

Publisert Sist oppdatert

I 1942 åpnet Olaf Frich melkeutsalg på Dombås. Han utvidet raskt virksomheten med brødbaking, og selv om det var andre kafeer på Dombås på denne tiden, ble Frich´s på Dombås raskt populær. I årene som kom utvidet han stadig Frich´s Kafeteria, helt frem til på slutten av 1960-tallet, da han bestemte seg for å satse stort og bygget Frichgården på sentralplassen på Dombås.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS