Restaurant
Er fremtiden naturlig kyllingkjøtt, eller kjøtt fra laboratorium?
iStock/Danchooalex
Er kunstig kjøtt fremtiden?
I desember i fjor serverte en restaurant i Singapore en rett med kyllingbiter. Ikke så merkelig kanskje, men dette var første gang i historien en restaurant solgte kyllingkjøtt som ikke kom fra en slaktet kylling.
Det var ekte kyllingkjøtt, men var blitt dyrket frem fra celler i en bioreaktor. Mattilsynet i Singapore hadde godkjent kjøttet som mat for mennesker noen uker tidligere. Dette var første, og foreløpig eneste gang noe lands myndigheter har godkjent kjøtt som ikke kom fra dyr, skriver Anthony Browne, leder for miljøkomiteen i det britiske parlamentet, i The Spectator.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP