Restaurant

Er fremtiden naturlig kyllingkjøtt, eller kjøtt fra laboratorium?

Er kunstig kjøtt fremtiden?

I desember i fjor serverte en restaurant i Singapore en rett med kyllingbiter. Ikke så merkelig kanskje, men dette var første gang i historien en restaurant solgte kyllingkjøtt som ikke kom fra en slaktet kylling.

Publisert Sist oppdatert

Det var ekte kyllingkjøtt, men var blitt dyrket frem fra celler i en bioreaktor. Mattilsynet i Singapore hadde godkjent kjøttet som mat for mennesker noen uker tidligere. Dette var første, og foreløpig eneste gang noe lands myndigheter har godkjent kjøtt som ikke kom fra dyr, skriver Anthony Browne, leder for miljøkomiteen i det britiske parlamentet, i The Spectator.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS