Restaurant

– Vi så fort hvilke fordeler dette vil ha for restaurantene, og valgte derfor å tilby våre skykjøkkener til å være et mellomledd for restaurantene, sier gründer og daglig leder av Livly, Jonas Stokke.

Er skykjøkken kommet for å bli?

Nye forretningsmodeller innen restaurantbransjen vil viske ut grensene mellom hjemmelaget mat, ferdigmat og restaurantmat.

Publisert Sist oppdatert

Et restaurant-kit tilbyr måltider fra restauranter av høy kvalitet, som man enkelt setter sammen selv. Da disse ble innført i rekordfart av rådville restauranter under pandemien, trodde de fleste at dette skulle være en midlertidig kriseløsning, og at en gjenåpning ville føre til at trenden falmet bort like fort som den kom. Nå ser realiteten ut til å være det motsatte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS