Restaurant

Fra venstre: Sven Erik Renaa, Filip August Bendi, Leon Haarberg Nilsen og Christopher W. Davidsen.

Filip August Bendi klar for Bocuse d’Or

22. januar skal Filip August Bendi og teamet kjempe om pallen i verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS