(F.v.:) Aron Espeland, Aleksander Vartdal, Ørjan Johannessen (styreleder i det norske Bocuse-akademiet), Eli Anne Sundset og Christian Andre Pettersen.
Odd Mehus
Fire kokker – fire veier mot samme mål
De deler en dragning mot konkurranse, et blikk for detaljer og en urokkelig respekt for råvarene. Likevel bærer hver av kandidatene i Årets Kokk 2025 (som arrangeres i Stavanger 23. september), med seg sin egen historie, sine egne verdier – og sin egen drøm om hvordan mat skal oppleves og deles.
Bli bedre kjent med fire kokker som på ulike måter speiler
hva norsk gastronomi er i ferd med å bli.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP