(F.v.:) Aron Espeland, Aleksander Vartdal, Ørjan Johannessen (styreleder i det norske Bocuse-akademiet), Eli Anne Sundset og Christian Andre Pettersen.

Fire kokker – fire veier mot samme mål

De deler en dragning mot konkurranse, et blikk for detaljer og en urokkelig respekt for råvarene. Likevel bærer hver av kandidatene i Årets Kokk 2025 (som arrangeres i Stavanger 23. september), med seg sin egen historie, sine egne verdier – og sin egen drøm om hvordan mat skal oppleves og deles.

Publisert

Bli bedre kjent med fire kokker som på ulike måter speiler hva norsk gastronomi er i ferd med å bli.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS