Restaurant
Første hotellselskap i Norden med Juicy Marbles på menyen
Strawberry har de siste årene iverksatt en rekke tiltak med mål om å redusere klimautslipp og bli klimanøytrale i egen drift innen 2030. Nå vil Juicy Marbles være å finne på menyen til åtte av selskapets hoteller i Norden.
Juicy Marbles tilbyr et plantebasert alternativ som minner om kjøtt i utseende, tekstur og smak. På menyen vil gjester nå finne en rett som anslås å gi reduserte karbondioksidutslipp med 93 prosent, sammenlignet med en tilsvarende rett bestående av storfekjøtt. Tanken er å tilby et virkelig smakfullt alternativ til Steak Frites, men med et mer bærekraftig protein fra Juicy Marbles. Retten vil bli servert med tradisjonelt tilbehør som pommes frites og bearnaisesaus.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
VM-feber på Hotels.com
Dette bør du tenke på før du gir medarbeiderne dine tilbakemeldinger
KI - en game-changer for hotellbransjen?
Air Baltic gjenopptar nedlagt rute til Norge
Geilo og Beitostølen på britisk topp 10-liste over rimelige skidestinasjoner
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025
Hvordan Norge kan bli et bærekraftig reisemål året rundt
Classic Norway Hotels: Årets bedrift 2025 og suksesshistorie i hotellbransjen