Restaurant

Første hotellselskap i Norden med Juicy Marbles på menyen

Strawberry har de siste årene iverksatt en rekke tiltak med mål om å redusere klimautslipp og bli klimanøytrale i egen drift innen 2030. Nå vil Juicy Marbles være å finne på menyen til åtte av selskapets hoteller i Norden.

Publisert Sist oppdatert

­Juicy Marbles tilbyr et plantebasert alternativ som minner om kjøtt i utseende, tekstur og smak. På menyen vil gjester nå finne en rett som anslås å gi reduserte karbondioksidutslipp med 93 prosent, sammenlignet med en tilsvarende rett bestående av storfekjøtt. Tanken er å tilby et virkelig smakfullt alternativ til Steak Frites, men med et mer bærekraftig protein fra Juicy Marbles. Retten vil bli servert med tradisjonelt tilbehør som pommes frites og bearnaisesaus.

– I Strawberry er vi overbevist om at mat skal være både smakfullt og bærekraftig. Vår visjon er å tilby gastronomiske opplevelser som ikke går på akkord med vårt engasjement for miljøet, smak eller kvalitet på det vi leverer. Her representerer Juicy Marbles en banebrytende fremtid for matindustrien og det beste fra to verdener - et sensasjonelt måltid som også er bærekraftig og som gjør oss som forbrukere mer bevisst, sier André Johansson, Executive Chef for Norden i Strawberry.

Powered by Labrador CMS