Håvard Werkland, Norges kandidat i Bocuse d’Or i Lyon tar over som daglig leder på Brasserie Britannia i Trondheim.

Fra Bocuse d’Or til Brasserie Britannia

Norges kandidat i Bocuse d’Or i Lyon, Håvard Werkland, er nå klar for å sette sitt preg på Brasserie Britannia i Trondheim, hvor han tar over som daglig leder i mars.

Publisert Sist oppdatert

30-åringen fra Kyrksæterøra i Trøndelag har i flere år vært i verdenstoppen som kokk, og var en av de første som ble ansatt ved Britannia etter den store oppussingen. Frem til i dag har han jobbet som assisterende kjøkkensjef på Michelin-restauranten Speilsalen. I 2023 ble han kåret til Årets kokk, og han kom på tredjeplass i Bocuse d’Or Europe i 2024. Med fjerdeplass fra det uoffisielle VM i kokkekunst, har han befestet sin posisjon i kokkeeliten. Det neste målet til Werkland og teamet er å gjøre Brasserie Britannia til Norges beste brasserie.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS