Håvard Werkland, Norges kandidat i Bocuse d’Or i Lyon tar over som daglig leder på Brasserie Britannia i Trondheim.
Britannia Hotel
Fra Bocuse d’Or til Brasserie Britannia
Norges kandidat i Bocuse d’Or i Lyon, Håvard Werkland, er nå klar for å sette sitt preg på Brasserie Britannia i Trondheim, hvor han tar over som daglig leder i mars.
30-åringen
fra Kyrksæterøra i Trøndelag har i flere år vært i verdenstoppen som kokk, og
var en av de første som ble ansatt ved Britannia etter den store oppussingen.
Frem til i dag har han jobbet som assisterende kjøkkensjef på
Michelin-restauranten Speilsalen. I 2023 ble han kåret til Årets kokk, og han
kom på tredjeplass i Bocuse d’Or Europe i 2024. Med fjerdeplass fra det
uoffisielle VM i kokkekunst, har han befestet sin posisjon i kokkeeliten. Det
neste målet til Werkland og teamet er å gjøre Brasserie Britannia til Norges
beste brasserie.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Classic Norway Hotels: Årets bedrift 2025 og suksesshistorie i hotellbransjen