Restaurant

– Vi synes vi fortjener en god julebordsesong nå, etter to magre pandemi-år, og folk fortjener også å komme ut og ha det hyggelig med god mat og drikke, sier adm. dir. Gjøran Sæther i Fursetgruppen.

Fullt kjør i julebord-markedet

Det er fullt kjør med julebord og glade gjester for tiden, etter to år med pandemi-nedstengning.

Publisert Sist oppdatert

Det er godt trykk, både med firmajulebord og i privatmarkedet, og tradisjonelle juleretter som lutefisk og pinnekjøtt er like populære som før, selv om mange også velger noe annet. Mange foretrekker julelunsj istedenfor julebord, særlig den siste uken før jul.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS