Restaurant
Ute på TAK Oslo. Foto: Lars Petter Pettersen
Fullt tak på Sommerro
1. september åpnet Frida Ronges TAK Oslo, på toppen av Sommerro, søsterrestauranten til populære TAK i Stockholm. Første helgen var Oslo-restauranten fullbooket, og resten av høsten fylles opp på rekordtid. Oslofolk strømmer til for norsk sjømat med japansk vri.
– Det er alltid spennende å starte en ny restaurant, og desto mer gøy å se at lokalene fylles til randen og gjestene er storfornøyde. Tilbakemeldingene i restauranten og på sosiale medier har vært overveldende. Vi har fått ekstremt dyktige ansatte i Oslo, med støtte fra teamet i Stockholm. Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen, sier Frida Ronge, gründer og kreativ leder for TAK Stockholm og Oslo.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025