Restaurant

Fursetgruppen åpner 6 nye serveringssteder

Publisert Sist oppdatert
på Karl Johan er nå åpnet etter en omfattende renovering, det er skjedd store forandringer når det gjelder tilbudet av butikker, men ikke minst serveringstilbudet har fått et kraftig løft. driver nå seks serveringssteder her, bygget opp rundt ulike konsepter, men med endel fellesfunksjoner. Åpningstiden er fra kl. 10 til 23, de siste timene vil butikkene i senteret være stengt, men gjestene kan gå rundt og "windowshoppe".- En av fordelene med å være en så stor restaurantgruppering som vi er blitt, er at vi får interessante tilbud som dette, sier eier av Fursetgruppen, .- Vi gleder oss veldig og er spente på hva Paleet vil bringe. Ikke bare gleder vi oss til å gi publikum seks nye restauranter, hvor de kan nyte god mat fra hele verden, men ikke minst fordi vi er ekstra stolte og glade for å ha fått med oss en av Norges beste fagfolk innen hotell- og restaurantbransjen. er ansatt som daglig leder for alle seks restaurantene i Paleet. Han kommer nylig fra stillingen som daglig leder ved Alex sushi, som han har vært med på å bygge opp til å bli en av de ledende sushi-restaurantkjeder i Norge. I tillegg har vi ansatt seks interne restaurantsjefer, som er ansvarlige for hvert sitt konsept, de har igjen håndplukket seks kjøkkensjefer, sier , adm.dir i Fursetgruppen.Med den kontinentale glansen som det nye Paleet fremstår i, er det viktig at maten står i stil.- Da arbeidet med å utforme restaurantkonseptet til det nye Paleet startet, kom vi raskt til den konklusjonen at vi ønsket å kunne tilby Paleets gjester en allsidig og spennende meny, sier , Fursetgruppens nye marked- og kommunikasjonssjef.Mens fokuserer på en visuell og gastronomisk opplevelse i japansk kokkekunst over en åpen grill, vil de som heller ønsker å nyte en hjemmebrygget øl på vår matpub, , få anledning til det. Skulle det være en ekte steinovnsbakt pizza som frister, vil garantert falle i smak. Her lages det tynne, delikate pizzaer i forskjellige varianter. Det er i denne delen det forventes mest gjester. Om du ønsker å avslutte shoppingturen rundt et bord spekket med skinker, oster og et glass vin eller to, vil den spanske bodegaen være midt i blinken.For elskere av sterk mat, vil en tur til dekke alle behov og vekke alle smakssanser i denne sydende, mexicanske taco-shopen. Og skulle det klassiske heller stå på ønskelisten, er det bare å stikke innom , en raffinert high-end café i beste ”Breakfast at Tiffany's”-stil.Etter åpningen av Paleet, har Fursetgruppen 21 restauranter/spisesteder i Oslo. Gruppen er sammensatt av individuelle restaurantkonsepter med høyt kvalitets- og kompetansenivå, og med en samlet administrasjon som fungerer som en god og bred støtte for restaurantstedene.
Paleet
FursetgruppenBjørn Tore Furset Wolfgang SchlerettGjøran SætherMarianne Nygård-HansenSabakiPublicPizza CrudoEl GordoTaqueriaThe RoomFoto: Gjøran Sæther (t.v.) og Bjørn Tore Furset satser stort på Paleet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS