Restaurant

Går på restaurant som aldri før: – til tross for økte kostnader

Atferdspsykolog mener vi nå unner oss det lille ekstra

Publisert Sist oppdatert

­Frokostrushet på Grand Café går mot slutten, og snart gjør de seg klare til lunsjservering. Til tross for økte kostnader på strøm, drivstoff, renter og mat, er det ofte fullbooket hos den tradisjonsrike restauranten i Oslo sentrum, skriver tv2.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS