Restaurant

Jan Henrik Gladkokken Syversen åpner restaurant sammen med Eik Servering.

Gladkokken åpner restaurant i Østbanehallen

8. april åpner Gladkokken og EIK Servering et helt nytt restaurantkonsept iØstbanehallen; Gladkokken restaurant.

Publisert Sist oppdatert

­Jan Henrik Gladkokken Syversen, bedre kjent som Gladkokken, er en av Norges største og mest besøkte matblogger og matprofiler i sosiale medier. 8. april åpner han sin aller første restaurant, i Østbanehallen i Oslo sentrum.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS