Restaurant

Global sushi challenge

Publisert Sist oppdatert
inviterer til Global Sushi Challenge. Den norske finalen arrangeres i Oslo 10. oktober, og selve finalen går av stabelen i november i Tokyo.Global Sushi Challenge ønsker å forene det beste av to verdener: Japans sushitradisjon og prinsipper for hygienisk håndtering av fisk og sjømat, som ivaretar sikkerheten slik at den kan spises rå, og Norges posisjon som ledende produsent av kvalitetslaks, som nytes i sushi over hele verden.Norges sjømatråd vil etablere et sterkt nettverk bestående av lidenskapelige og engasjerte "globale sushikokker", øke kunnskapen om sushikunsten, skaffe flere sushielskere og spre dette sunne matvalget til hele verden.Maks 20 kokker blir valgt ut til den nasjonale finalen på Kulinarisk Akademi.Vinneren av hver nasjonale konkurranse blir invitert til den store finalen i Tokyo i november 2015. Flybillett tur-retur Tokyo og kost og losji i tre dager blir dekket, men utgifter til deltagelse i de nasjonale finalene må betales av hver enkelt deltager.Påmelding på:
sushi with chopsticks
Norges sjømatrådhttp://sushichallenge.global/application-form/

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS