Restaurant
Et synlig vinskap gir både gjester og ansatte et tydelig signal om at her satses det på vin.
God vinlagring gir mersalg og bedre gjesteopplevelser
Servitører i en restaurant som har en praktisk og iøynefallende lagring av vin, kan spare mye tid, som de heller kan bruke til å gi gjestene service. – Det vil føre til øket salg og en bedre gjesteopplevelse, sier Ken Engebretsen, som leverer løsninger for vinlagring til både hotell- og restaurantbransjen, og private.
I tillegg til å drive Norsk og Dansk Sommelier Utdannelse, står Ken Engebretsen og hans selskap Vinoteca Vinkjellere AS, også for bygging av vinkjellere, vinkabinetter og andre vinlagringsløsninger. De har en imponerende kundeliste, som omfatter mange kjente bedrifter i bransjen. Siden starten i 2004 har de bygget over 200 vinrom og vinkjellere.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
100 års jubileum for Grüne Woche i 2026
Oslometeren skal utredes
Thon samler alle sine kjøpesentre
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025