Restaurant
Campofiorin er nå nærmere moderne smak.
Masi Agricola
Godt plassert mellom Valpolicella og Amarone
I 1964 skapte Guido Boscaini det som skulle bli en internasjonal bestselger, Campofiorin, en vin rik på aroma og struktur.
Han benyttet en tolkning av appassimento-metoden, som ble anvendt for å produsere Amarone. Det plasserte den nye Campofiorin mellom de enklere Valpolicella-vinene og den mer komplekse Amarone. Smaksrik, rund og fløyelsmyk, Campofiorin ble raskt en internasjonal suksesshistorie og en foregangsvin for den nye stilen rødviner fra området rundt Verona.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP