Restaurant

Campofiorin er nå nærmere moderne smak.

Godt plassert mellom Valpolicella og Amarone

I 1964 skapte Guido Boscaini det som skulle bli en internasjonal bestselger, Campofiorin, en vin rik på aroma og struktur.

Publisert Sist oppdatert

­Han benyttet en tolkning av appassimento-metoden, som ble anvendt for å produsere Amarone. Det plasserte den nye Campofiorin mellom de enklere Valpolicella-vinene og den mer komplekse Amarone. Smaksrik, rund og fløyelsmyk, Campofiorin ble raskt en internasjonal suksesshistorie og en foregangsvin for den nye stilen rødviner fra området rundt Verona.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS