Restaurant

Gull til norge i em i kokkekunst

Publisert Sist oppdatert
Norges kandidat i Bocuse d’Or Europe, , gikk helt til topps under . Han ble etterfulgt av Sverige på annenplass og Danmark på tredje. Christian André Pettersen og Team Norway er dermed videre til verdensfinalen i Lyon.Bocuse d’Or er verdens mest prestisjefylte konkurranse i kokkekunst. De siste to dagene har 20 deltagere konkurrert om 10 plasser til verdensfinalen i , som arrangeres i januar 2019.Team Norway består av kandidat Christian André Pettersen, commis og coach . Hvarnes har selv deltatt i verdensfinalen i Bocuse d’Or, hvor han i 2011 tok bronse. Han er den kokken i Norge som har flest konkurranser på CV-en og var coach for da han tok sølv i både europafinalen 2016 og verdensfinalen i Lyon 2017. er president for teamet, og har også har vært en av konkurransens 20 dommere.Christian André PettersenBocuse d’Or EuropaBocuse d’OrLyonHåvard AndréJosdal ØstebøGunnar HvarnesChristopher W. DavidsenBent StiansenFoto: Tom Haga

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS