Team Norway i Bocuse d’Or 2025. Fra venstre: Christopher W. Davidsen (coach), Grunde Gillund (commis), Håvard Werkland (kandidat) og Geir Skeie (president/jury).
BERRE/Magnus Rønningen Hansen
Håvard Werkland klar for Bocuse d’Or 2025
27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon.
Veien
til Lyon og Bocuse d’Or har vært lang, men nå er Norges kandidat, Håvard
Werkland og hans toppede lag, klar for verdens vanskeligste kokkekonkurranse –
en karriereendrende begivenhet for enhver deltakende kokk.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
100 års jubileum for Grüne Woche i 2026
Oslometeren skal utredes
Thon samler alle sine kjøpesentre
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025