Restaurant
Heidi Bjerkan, Ærespresident for Bocuse d’Or Europe i Trondheim 2024.
Geir Mogen
Heidi Bjerkan utnevnes til Ærespresident for Bocuse d’Or Europe i Trondheim 2024
Når Trondheim skal være vertsbyen for Europa-uttaket til verdens tøffeste kokkekonkurranse 19-20. mars, er det kokk og kjøkkensjef ved Credo, Heidi Bjerkan, som utnevnes til ærespresident.
Det er mathovedstaden Trondheim og matregionen Trøndelag som skal være vertskap for Bocuse d’Or Europe 19-20. mars. Nå er det offisielt at Trondheims-kokken Heidi Bjerkan er utnevnes til Ærespresident for konkurransen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025