Restaurant

Heidi Bjerkan, Ærespresident for Bocuse d’Or Europe i Trondheim 2024.

Heidi Bjerkan utnevnes til Ærespresident for Bocuse d’Or Europe i Trondheim 2024

Når Trondheim skal være vertsbyen for Europa-uttaket til verdens tøffeste kokkekonkurranse 19-20. mars, er det kokk og kjøkkensjef ved Credo, Heidi Bjerkan, som utnevnes til ærespresident.

Publisert Sist oppdatert

­Det er mathovedstaden Trondheim og matregionen Trøndelag som skal være vertskap for Bocuse d’Or Europe 19-20. mars. Nå er det offisielt at Trondheims-kokken Heidi Bjerkan er utnevnes til Ærespresident for konkurransen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS