Restaurant
Kjøkkensjef Ronny Kolvik får flere ganger i uken råvarer fra havet levert rett på dørterskelen fra fiskebåtene. Fra sitt kjøkken i Ålesund lager han mat av det som er ansett som verdens beste ingredienser fra havet.
Fjord Norway AS.
Her finner du verdens beste sjømat, og nå er den på sitt beste
Råvarene fra havet langs kysten av Vestlandet er kjent for å være helt i verdenstoppen. Og nå om vinteren er sjømaten på sitt beste, med smaker som tar norgesferien til et nytt nivå.
– Dette her er så ferskt, og så bra. Jeg ønsker å vise frem råvarene, ikke dysse dem ned, for her er det ingenting som trenger kamuflasje. Råvarene skal skinne, sier Ronny Kolvik, kjøkkensjef og driveren bak restaurantene Bro og Bryt, som er lokalisert i sjøkanten midt i det smale, sjarmerende Brosundet i Ålesund.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP