Restaurant

Kjøkkensjef Ronny Kolvik får flere ganger i uken råvarer fra havet levert rett på dørterskelen fra fiskebåtene. Fra sitt kjøkken i Ålesund lager han mat av det som er ansett som verdens beste ingredienser fra havet.

Her finner du verdens beste sjømat, og nå er den på sitt beste

Råvarene fra havet langs kysten av Vestlandet er kjent for å være helt i verdenstoppen. Og nå om vinteren er sjømaten på sitt beste, med smaker som tar norgesferien til et nytt nivå.

Publisert Sist oppdatert

– Dette her er så ferskt, og så bra. Jeg ønsker å vise frem råvarene, ikke dysse dem ned, for her er det ingenting som trenger kamuflasje. Råvarene skal skinne, sier Ronny Kolvik, kjøkkensjef og driveren bak restaurantene Bro og Bryt, som er lokalisert i sjøkanten midt i det smale, sjarmerende Brosundet i Ålesund.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS