Restaurant
På Røros: Galåvolden Gård foredler egg, melk, storfekjøtt, og hønsekjøtt til et bredt spektrum av lokale produkter.
Galåvolden Gård
Hotellene er et stort marked for lokalmat, men det er nesten dødt
Lokalmaten tilfører markedet en enorm produktvariasjon, og demmer opp for import, sier gründer og bonde Ingulf Galåen på Galåvolden Gård på Røros.
Han foredro under en konferanse i regi av Salgslaget nylig og konstaterte at veldig mange lokalmatprodusenter har dårlig lønnsomhet. Håndverksmessig produksjon er mye mer arbeidsintensiv enn industripreget produksjon. Det trengs et visst volum for å skape lønnsomhet.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP