Restaurant

På Røros: Galåvolden Gård foredler egg, melk, storfekjøtt, og hønsekjøtt til et bredt spektrum av lokale produkter.

Hotellene er et stort marked for lokalmat, men det er nesten dødt

Lokalmaten tilfører markedet en enorm produktvariasjon, og demmer opp for import, sier gründer og bonde Ingulf Galåen på Galåvolden Gård på Røros.

Publisert Sist oppdatert

­Han foredro under en konferanse i regi av Salgslaget nylig og konstaterte at veldig mange lokalmatprodusenter har dårlig lønnsomhet. Håndverksmessig produksjon er mye mer arbeidsintensiv enn industripreget produksjon. Det trengs et visst volum for å skape lønnsomhet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS