Restaurant

Høyt nivå i norgescup for kokke- og servitørlærlinger

Publisert Sist oppdatert
Landets dyktigste kokke- og servitørlærlinger var nylig samlet til Norgescup, på Jåttå Videregående skole. 21 kokkelag og 7 servitørlag kjempet om finaleplass i semifinalene første dag. 6 kokkelag og 6 servitørlag knivet om medaljene i finalen. Arrangør var og . og fra Rica Nidelven Hotel i Trondheim, med lagleder , gikk til topps i klassen for kokkelærlinger. og fra Statholdergaarden i Oslo, med lagleder , tok førsteplassen i klassen for servitørlærlinger. På de neste plassene fulgte:2. Plass kokk: og fra Statholdergaarden, med lagleder .2. Plass servitør: og fra h.h.v. Le Benjamin og Markveien Mat- og vinhus i Oslo, med lagleder .3. Plass kokk: og fra Spiseriet i Stavanger, med lagleder .3. Plass servitør: og fra Måltider Agder og Bølgen og Moi Kristiansand, med lagleder .Gullvinnerne går videre til Nordisk Mesterskap i Stockholm i april.
Norges kokkemesters LandsforeningKokkens Mesterlaug RogalandLeopold P. RozeHåvard WerklandChristopher DavidsenBenjamin AuslandEinar StaalandMaiken LøkkeJan Hugo SimensenGjermund NygjeltenThorbjørn ForsterChristian Algreen BergerHaakon TeigAgnete JohansenSiri OlsenMagnus H. PaaskeAndreas MyrvoldSigurd EileråsLiv Anette H. AndersenKim Wiuff

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS