Denne puben i Appleby ser ut til å ha godt med gjester i forbindelse med det lokale hestemarkedet, men i hver av årets tre første måneder måtte 80 puber i England og Wales stenge dørene for godt.

Hver måned blir 80 britiske puber stengt - for godt

Høyere levekostnader bidrar til at britene har mindre penger å bruke på puben. Det betyr kroken på døren for 80 puber i England og Wales – hver måned.

Publisert

Tall fra første kvartal viser et kraftig hopp i antall puber som må kaste inn håndkleet. Snittet på 80 stengte puber i måneden, er en økning på hele 56 prosent fra samme periode i fjor. Da var det kroken på døren for 51 av de tradisjonelle serveringsstedene per måned.

Bransjeledere sier tallene gjenspeiler virkningen av at både energi og mat er blitt dyrere, samtidig som forbruket strammes inn. Bransjen sier den også er gjenstand for betydelig skattebelastning.

Ved utgangen av mars var det 39.162 puber i England og Wales, inkludert lokaler som står tomme eller er til leie, viser en oversikt fra eiendomsselskapet Altus Group. Ved årsskiftet var tallet 39.401.

 

Powered by Labrador CMS