Restaurant

Fra venstre: prisvinner Asbjørn Børsheim, utdeler adm.dir Elisabeth Hunter i Vinmonopolet, prisvinner Åge Eitungjerde, og adm.dir Nina Sundqvist i Stiftelsen Norsk Mat.

Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris til sider-gründere fra Sogn og Hardanger

- Alle har vært foregangsmenn for norsk siderproduksjon og har vært viktige bidragsytere til den formidable veksten sider har hatt i Norge de siste årene, sa Vinmonopolets direktør Elisabeth Hunter, da hun delte ut Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris til Åge Eitungjerde, Asbjørn Børsheim og Olav Bleie.

Publisert Sist oppdatert

Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris deles i år ut for 28. gang. Denne gangen til kandidater med stort engasjement for norsk drikke. Årets vinnere er ildsjeler og fyrtårn, som villig har delt og formidlet kunnskap og praktiske ferdigheter til andre innenfor norsk drikketradisjon, og gjerne videreutviklet tradisjonen og håndverket til et kvalitativt nytt nivå.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS