Restaurant
Boscaini-familien: Alessandra, Sandro, Bruno, Mario, Giacomo, Raffaele og Anita.
Italiensk vinsuksess 250 år
I år er det 250 år siden familien Boscaini produserte sin første vin fra vinmarken Vaio dei Masi. De originale vinmarkene er blitt integrert i en stadig større eiendom. I dag er Masi en av Italias større vinprodusenter, de eksporterer sine viner til rundt 80 land og har oppnådd stor popularitet i bl.a. Norge.
Navnet Masi kommer fra vinmarkene Vaio dei Masi, i hjertet av Valpolicella Classica, som familien Boscaini kjøpte i 1772. Familien har siden den gang vært kjent som den historisk viktigste Amarone-produsenten i Italia. Vaio de Masi er blant de best beliggende vinmarkene langs åsryggene i Veneto; godt eksponert for lange solfylte dager, kombinert med det tempererte klimaet ved Gardasjøen. Helt fra slutten av 1700-tallet har disse vinmarkene produsert førsteklasses viner fra druesortene Corvina, Rondinella og Molinara - de tradisjonelle druesortene i dette området av Nord-Italia.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
100 års jubileum for Grüne Woche i 2026
Oslometeren skal utredes
Thon samler alle sine kjøpesentre
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025