Restaurant

Den unge stjernekokken Runa Kvendseth, bruker gjerne akevitt i matlagingen. Her med kokketalentet Celine Ekholt.

Juleaquavit-lansering med alternativ julemeny

Publisert Sist oppdatert

Nøyaktig tre måneder før julaften var det nok en gang duket for årets juleakevittlansering, hvor 2020-versjonen av Gilde Juleaquavit ble presentert. I skjønn forening med de edle dråpene ble en eksklusiv middag tilberedt av stjernekokken Runa Kvendseth, som ikke er fremmed for å bruke akevitt både i og til maten, hun fikk hjelp av kokketalentet Celine Ekholt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS