Restaurant
Den unge stjernekokken Runa Kvendseth, bruker gjerne akevitt i matlagingen. Her med kokketalentet Celine Ekholt.
Juleaquavit-lansering med alternativ julemeny
Nøyaktig tre måneder før julaften var det nok en gang duket for årets juleakevittlansering, hvor 2020-versjonen av Gilde Juleaquavit ble presentert. I skjønn forening med de edle dråpene ble en eksklusiv middag tilberedt av stjernekokken Runa Kvendseth, som ikke er fremmed for å bruke akevitt både i og til maten, hun fikk hjelp av kokketalentet Celine Ekholt.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP