Restaurant

Kaffe er et av de viktigste produktene for norske serveringssteder.

Kaffekvaliteten i Norge er i verdenstoppen

Gjennomsnittlig kaffekonsum blant norske kaffedrikkere er rundt fem kopper per dag, det tilsvarer over 17 millioner kopper kaffe per dag. Selv om det meste av kaffen drikkes hjemme, eller på jobb, er kaffe også et av de viktigste produktene for norske serveringssteder.

Publisert Sist oppdatert

­– Den kaffen som importeres til Norge holder svært høy kvalitet i forhold til kaffen man får mange steder i utlandet. Både når det gjelder kvalitet og forbruk er Norge i verdenstoppen. Kaffehusene importerer de beste råvarer og mange er ikke klar over at mesteparten av kaffen brennes her til lands. Vannet, som naturlig nok er en viktig ingrediens, er som kjent også av topp kvalitet de fleste steder her i landet, sier Bjørn Grydeland, konsulent i Norsk Kaffeinformasjon.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS