Restaurant

Kamp på kniven i rezidors "chef apprentice"

Publisert Sist oppdatert
Under det årlige arrangementet ”, på Radisson Blu Scandinavia Hotel nylig, deltok tilsammen 24 entusiastiske lærlinger fra hoteller innen Rezidor Hotel Group i hele Norge. Bevæpnet med talent og nyslipte kniver, gikk de til dyst for å hevde seg i toppskiktet.Fantastisk moro! Med 6 sterke lag og alt fra menykomposisjon til smak og presentasjon på listen over målekriterier, klarte dommerpanelet til slutt å kåre et knippe verdige vinnere, konstaterer , Manager for People Development Norway.Vinnerlaget besto av (Radisson Blu Hotel Norge, Bergen), (Radisson Oslo Plaza), (Radisson Blu Trondheim Airport) og (Radisson Blu Gardermoen).Målet med arrangementet ”Chef Apprentice”, var å inspirere dyktige kokkelærlinger innen Rezidor Hotel Group to dager til ende. Workshops, fagquiz og kokkelering var bare noe av det som sto på programmet. I tillegg fikk lærlingene møte flere av hotellkjedens matleverandører, og fikk også input om hvilke karrieremuligheter de har, både nasjonalt og internasjonalt, innen Rezidor Hotel Group. - At lærlingene våre får mulighet til å bygge nettverk på tvers av hoteller og byer, og ikke minst utveksle erfaringer seg imellom, er kjempeviktig for oss. Lærlingene av idag er skaperne av fremtidens måltidsopplevelser, og derfor er dette et arrangement vi garantert kommer til å fortsette med, avslutter Kristoffer Solstad.
”Chef ApprenticeKristoffer SolstadSimon StorebøØystein OlsenEven AmundsenSimen Christensen

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS