Restaurant

Holger Gramstad, Norgessjef for brennevin i Anora, mottok prisen for «Beste festivalakevitt».

Kåret til beste akevitt på Norsk akevittfestival på Gjøvik

Under Norsk akevittfestival på Gjøvik i helgen ble Opland Edel Costasera, modnet på Amaronefat, kåret til den gjeve prisen «Beste festivalakevitt».

Publisert Sist oppdatert

­– Det var utrolig stas at Opland Edel Costasera vant denne gjeve utmerkelsen på Norsk akevittfestival på Gjøvik, en av Norges viktigste møteplasser for akevittentusiaster. Med Opland Edel Costasera har vi kombinert noe av det beste fra Norge med noe av det beste fra Italia – norsk akevitt modnet på fat av Amarone-vin, forteller Holger Gramstad, Norgessjef for brennevin i Anora, som også mottok prisen på scenen lørdag ettermiddag.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS