Restaurant
Holger Gramstad, Norgessjef for brennevin i Anora, mottok prisen for «Beste festivalakevitt».
Kåret til beste akevitt på Norsk akevittfestival på Gjøvik
Under Norsk akevittfestival på Gjøvik i helgen ble Opland Edel Costasera, modnet på Amaronefat, kåret til den gjeve prisen «Beste festivalakevitt».
– Det var utrolig stas at Opland Edel Costasera vant denne gjeve utmerkelsen på Norsk akevittfestival på Gjøvik, en av Norges viktigste møteplasser for akevittentusiaster. Med Opland Edel Costasera har vi kombinert noe av det beste fra Norge med noe av det beste fra Italia – norsk akevitt modnet på fat av Amarone-vin, forteller Holger Gramstad, Norgessjef for brennevin i Anora, som også mottok prisen på scenen lørdag ettermiddag.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Bærekraftig hotellsatsing i Liabygda
Strawberry lanserer nytt forretningssegment
Rekordhøy verdiskapning i norsk reiseliv
Flere søker førjulsmagi utenfor Norge
Norwegian lanserer 12 nye ruter i sommerprogrammet for 2026
Mest leste artikler
Strawberry bytter til Svanemerket: En ny standard for miljøvennlige hoteller
Oppdag de første Radisson Individuals-hotellene i Bergen
Ulovlig nordlysturisme i Tromsø: Turistselskaper bøtelagt for manglende løyve
Rekordhøy verdiskaping i norsk reiseliv: En robust næring i vekst
Julebord: En viktig tradisjon for nordmenn og serveringsbransjen