Frida Ronge er ansatt som kreativ leder for bærekraftige matopplevelser i Strawberry.

Kjent kokk blir kreativ leder for bærekraftige matopplevelser i Strawberry

Frida Ronge har tidligere skapt flere suksessfulle restaurantkonsepter for Strawberry. Nå trer hun inn i rollen som kreativ leder for bærekraftige matopplevelser for det nordiske hotellselskapet.

Publisert

Strawberry har det siste året posisjonert seg som en av de fremste aktørene i Norden på opplevelser, og ambisjonen er at mat og drikke skal bli en enda større del av satsingen til konsernet. Fra november går den svenske stjernekokken Frida Ronge inn i rollen som kreativ leder for bærekraftige matopplevelser i Strawberry.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS