Frida Ronge er ansatt som kreativ leder for bærekraftige matopplevelser i Strawberry.
Strawberry
Kjent kokk blir kreativ leder for bærekraftige matopplevelser i Strawberry
Frida Ronge har tidligere skapt flere suksessfulle restaurantkonsepter for Strawberry. Nå trer hun inn i rollen som kreativ leder for bærekraftige matopplevelser for det nordiske hotellselskapet.
Strawberry
har det siste året posisjonert seg som en av de fremste aktørene i Norden på
opplevelser, og ambisjonen er at mat og drikke skal bli en enda større del av
satsingen til konsernet. Fra november går den svenske stjernekokken Frida Ronge
inn i rollen som kreativ leder for bærekraftige matopplevelser i Strawberry.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Budsjettkuttet vil få store konsekvenser for Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger leiekontrakter og planlegger tre totalrenoveringer
Fyllingsgrad-rekord for Norwegian konsernet i november
Ekstraordinær vekst for lokalmat innen storhusholdning
Klassisk Bordeaux til god pris
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner