Restaurant

Klart for kåring av norges beste kokker

Publisert Sist oppdatert
Nå er det igjen klart for kåring av ””, vinneren blir Norges kandidat til i Tallin i 2020 og i Lyon i 2021. Nytt i år er at (tidligere Bocuse d’Or Norge) også arrangerer rekrutteringskonkurransen ””. Finalen for begge foregår i Mathallen i Oslo, 24.september. Der blir det konkurranser fra tidlig om morgenen til sent på kvelden. I tillegg til ”” og ””, skal det deles ut sølv og bronse i begge klasser. ”” skal kåres, også ””, ” og ””.. Kandidat: Øyvind Bøe Dalelv (29). Kjøkkensjef på Michaels i Oslo.Commis: Tobias Gabrielsen (19). Kokk på Statholdergaarden.Coach: Håkon Solbakk (29). Kjøkkensjef på Nordøst i Oslo.. Kandidat: Christian André Pettersen (30). Fisketorget i Stavanger. Commis: Even Strandbråten Sørum (20). Kokk på Fagn i Trondheim.Coach: Rasmus Johansen Skoglund (29). Konseptansvarlig på Jag Concepts, Bodø.. Kandidat: Håvard Werkland (25). Souschef Speilsalen i Trondheim. Commis: Runa Ailin Kvendseth (22). Kokk på Speilsalen i Trondheim.Coach: Thomas Johansen Borgan (38). Eier av Kraft Bodega i Trondheim.. Kandidat: Marius Dragsten Kjelsrud (26). Chef de Partie på Spiseriet Stavanger Konserthus.Commis: Ingrid Løland (20). Kokk på Spiseriet Stavanger Konserthus.Coach: Siurdur Rangarsson (35). Daglig leder på Spiseriet Stavanger Konserthus.. Kandidat: Filip August Bendi (31). Kreativ utvikler på Thon Hotel Bristol, Oslo.Commis: Eline Sofie Sunde (21). Kokk på Thon Hotel Bristol.Coach: Sebastian Myhre (34). Kjøkkensjef ved Stallen og Fyr Bistronomi i Oslo.Tema: Vaktel, vaktelegg og rotgrønnsaker (tallerkenrett)Tema: Arktisk sei med løk og grønnkål (fatrett) . Kandidat: Aleksander Løkkeberg Vartdal (24). Kjøkkensjef Happolati, Oslo.Commis: Sebastian Skauen Johnsen (19). Lærling Rest, Oslo.Coach: Stian Gregersen (27). Kjøkkensjef Stock, Oslo.. Kandidat: Liliana Haaland (23). Selvstendig kokk.Commis: Aleksandra Dawidowicz (20). Lærling Scandic Maritim, Haugesund. Commis: Bjørn Hettervik (56). Kjøkkensjef Datteren Te Lothe, Haugesund.. Kandidat: Runar Helgeland (23). Souschef NB Sørensen, Stavanger.Commis: Sebastian Undheim (19). Lærling Bevaremegvel, Stavanger.Coach: Tony Martin (32). Kjøkkensjef NB Sørensen, Stavanger.. Kandidat: Aron Espeland (23). Kokk Vaaghals, Oslo.Commis: Andreas Fjellheim (19). Lærling Vaaghals, Oslo.Coach: Pål Suarez (30). Chef/eier Brasserie France, Oslo.. Kandidat: Celine Elisabeth Ekholt (20). Chef de partie Kontrast, Oslo. Commis: Na Tran (19). Lærling Arakataka, Oslo.Coach: Mikael Svennson (36). Kjøkkensjef Kontrast, Oslo.Tema: Jordskokk, vaktelegg og rotgrønnsaker (tallerkenrett)Tema: Norsk Sjømatfest – fisk, skalldyr og tang (tallerkenrett) Årets KokkBocuse d’Or EuropeBocuse d’OrStiftelsen Årets KokkÅrets unge kokkÅrets KokkÅrets unge kokkBeste commisBeste Ganefryd 2019”Beste geografiske identitetJernias MatsvinnprisÅrets kokk 2018: Kandidater og teamTeam DalelvTeam CAPTeam WerklandTeam MDKTeam BendiRetter i Årets kokk 2019Årets unge kokk 2019: Kandidater og teamTeam VartdalTeam LilianaTeam R.H.NorwayTeam AronTeam EkholtRetter Årets unge kokk 2019Bilde:Her er årets kandidater og commiser til ”Årets kokk” under presentasjonen på Hotel Bristol i Oslo.Foto: Wenche S. Nybo/Kulturdepartementet

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS