Fra venstre: Bjarte Gjerde, Tonje Svee, Tor Espen Ovesen, Simen Lund og Roar Hildonen.
I helgen ble det arrangert finale i uttak til Norgescup 2021 i Stavanger, for kokkelærlinger og servitørlærlinger. Det ble gjennomført semifinale med 11 kokkelag og 3 servitører på Strinda Videregåendeskole i Trondheim. Det var kokkelag fra Bula Neo Bistro, Clarion Hotel & CongressTrondheim, 2 lag fra Britannia Hotel, E.C. Dahls Pub og Kjøkken og To Rom ogKjøkken. De 6 beste kokkelagene gikk videre til finalen søndag. De tre servitørene konkurrerte over to dager og tok dermed med seg poengene fra dag 1 til dag to.
Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.