Restaurant Kokkekniver til 200.000 kroner stjålet NTB Publisert mandag 14. februar 2022 - 13:57 Sist oppdatert mandag 14. februar 2022 - 15:45 Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post Annonse For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene: Reiseliv1 & Convenience Nett og papir 3 mnd 150,- 549,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett og papir 12 mnd 1788,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett 1 mnd 1,- 143,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett 12 mnd 1406,- KJØP Allerede abonnent? Logg inn her ✕ restaurant Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post
Hvordan kan vi sikre bedre tilgang til norske økologiske produkter? Anne S. Lyth, urban bonde Rebekka Bond, Slow Food Oslo Anders Eika, forsker ved OsloMet
– Gir oss tilgang på verdens beste kokker Scandic har signert en fireårig samarbeidsavtale med Norske Kokkers Landsforening (NKL) og de norske kokkelandslagene. Avtalen ble kunngjort under NM i kokkekunst i Trondheim denne uka, og trer i kraft 1. januar 2025.
Positive budskap gir mindre matsvinn 29. september er den internasjonale matsvinndagen. Gjennom EU-prosjektet Chorizo har Strawberry nå sett på hvordan ulike budskap på frokostbuffeten påvirker hotellgjestenes adferd. Resultatet viser at riktig kommunikasjon kan gjøre en stor forskjell i arbeidet mot matsvinn.
Klart for høstferie-rush på flyplassene For mange er sommerferien så vidt over, men nå skal hundretusener av nordmenn på høstferie, og svært mange reiser til eller fra Avinors flyplasser.